Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Πώς να κερδίσετε χρήματα και δωροεπιταγές συμμετέχοντας σε Online δημοσκοπήσεις

Στις μέρες μας οτιδήποτε μπορεί να μας αποφέρει κέρδος είναι σημαντικό. Καθώς ασχολούμαστε με τους υπολογιστές, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι σας με τον υπολογιστή σας. Ένας τέτοιος τρόπος είναι να απαντάτε σε online δημοσκοπήσεις. Στο παρακάτω άρθρο θα δείτε τα site αυτά και τι μπορείτε να κερδίσετε.

Mysurvey- Απαντώντας σε ερωτηματολόγια που σας στέλνουν είτε από Lonk στο Mail σας ή μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Mysurvey κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να τους εξαργυρώσετε σε καταστήματα όπως Βασιλόπουλος, Hondos Center και Κωτσόβολος. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα να συμμετέχετε σε δημοσκοπήσεις μέσω κινητού. Ακόμα, κάθε τρίμηνο κληρώνονται 50.000 πόντοι σε τυχερούς.

Toluna - Ως μέλος θα σας επιτρέπεται να λαμβάνετε μέρος σε έρευνες και δοκιμές προϊόντων, επίσης να δημιουργείτε δικές σας ψηφοφορίες και θέματα για συζήτηση. Και φυσικά, τα μέλη μπορούν να κερδίσουν πόντους τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε διάφορες δωροεπιταγές ή λαχνούς κλήρωσης επάθλων. Κάτι ακόμα που κάνει το Toluna διαφορετικό είναι οι πόντοι Κοινωνικής Ανταμοιβής. Δηλαδή, τα μέλη της κοινότητας Toluna ανταμείβονται για την δημοτικότητα και την ποιότητα του περιεχομένου τους, η οποία μετράται από τα άλλα μέλη της κοινότητας.

Polytimes gnomes - Ως μέλος του πάνελ Πολύτιμες Γνώμες θα προσκαλείσθε να παίρνετε μέρος σε διάφορες δημοσκοπήσεις που να ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά σας. Για κάθε επιτυχώς συμπληρωμένη δημοσκόπηση θα λαμβάνετε αμοιβή, συνήθως μεταξύ 0.75 € και 7.00 €, τα οποία θα προστίθενται στο προσωπικό σας Πολύτιμες Γνώμες λογαριασμό μέσα σε 28 ημέρες. Υπάρχουν δωροεπιταγές για πολύ γνωστά καταστήματα όπως το Hondos Center, Fokas, Calvin Klein και Diesel.

Spider Metrix - Κάθε φορά που συμμετάσχεις σε survey, κερδίζεις μόρια (spiderPoints), από ένα point για τα εβδομαδιαία γκάλοπ (Quickies) μέχρι και 20 ή παραπάνω ευρώ για τα γκάλοπ που θα σου στείλνουν με προσωπική πρόσκληση για να συμμετάσχεις (και τα οποία θα είναι στα Ελληνικά). Μπορείς να εξαργυρώσεις τα points σου για δώρα από το gift shop, vouchers από το amazon ή άλλα sites, ακόμα και για μετρητά μέσω του PayPal (ηλεκτρονική τράπεζα).

Research Today - Όταν ολοκληρώνετε μια έρευνα, κερδίζετε πόντους-χρήματα. Το ποσό που μπορείτε να κερδίσετε από κάθε έρευνα που συμμετέχετε, κυμαίνεται από 1 έως 5 ευρώ ανάλογα με το χρόνο που απαιτείται να αφιερώσετε. Το ποσό που έχετε κερδίσει κάθε φορά, εμφανίζεται εντός 20 ημερών στον λογαριασμό σας και μπορείτε να το εξαργυρώσετε σε δωροεπιταγές, όταν έχετε συγκεντρώσει ποσό άνω των 10 ευρώ. Επίσης, ενδέχεται η συμπλήρωση κάποιων ερευνών να εξασφαλίζει τη συμμετοχή σας σε κληρώσεις δώρων.

Focus Online - Σε κάποιες έρευνες, μπορείτε να επιλέξετε αντί για το σύστημα των πόντων, συμμετοχή σε κλήρωση για να κερδίσετε κάποιο δώρο. Στην περίπτωση αυτή, στην πρόσκληση που σας στέλνουν, σας δίνουν πληροφορίες για το δώρο και τη διαδικασία της κλήρωσης. Σε λίγες εξαιρέσεις μπορεί να υπάρχουν έρευνες στις οποίες δεν έχουν την δυνατότητα παροχής πόντων ή κληρώσεων. Οι έρευνες αυτές θα σημειώνονται ως «ανοιχτή» έρευνα χωρίς ανταμοιβή στην σχετική πρόσκληση και έναρξη του ερωτηματολογίου. Σε κάποιες έρευνες, αντί για το σύστημα των πόντων, γίνεται κλήρωση για να κερδίσετε κάποιο δώρο. Στην περίπτωση αυτή, στην πρόσκληση που σας στέλνουν, σας δίνουν πληροφορίες για το δώρο και τη διαδικασία της κλήρωσης.

Metropolife Panel - Κάθε φορά που συμπληρώνετε ένα ερωτηματολόγιο θα συλλέγετε Metropolitan πόντους που μπορείτε να εξαργυρώνετε. Επίσης, με κάθε σας συμμετοχή θα μπαίνετε σε κλήρωση για iPods, διαδικτυακά δώρα, μετρητά ή ηλεκτρονικές συσκευές. Οι νικητές θα ειδοποιούνται μέσω της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης και θα ανακοινώνονται στη σελίδα αυτού του site.
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου