Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Save P.I.G.S: Οι πολίτες προτείνουν τις λύσεις ενάντια στην κρίση

Τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τις χώρες του Ευρωπαϊκού νότου, της Ιβηρικής χερσονήσου και της Ιρλανδίας, μπορούν να διατυπώνουν οι πολίτες, μέσω του του savePigs.eu.


Στόχος του savePIGS είναι να ακουστούν λύσεις και προτάσεις ενάντια στην οικονομική κρίση που μαστίζει χώρες του Ευρωπαϊκού νότου, της Ιβηρικής χερσονήσου και της Ιρλανδίας.

Απόψεις που δεν έχουν προταθεί ή εφαρμοστεί από τους κυβερνώντες μέχρι σήμερα προς προστασία συμφερόντων των δανειστών.

Η προσπάθεια είναι αποτέλεσμα μιας φρέσκιας ιδέας που προσπαθεί να συντονίσει ταυτόχρονα πολίτες απο 4 διαφορετικά κράτη με παρεμφερή προβλήματα.

Το site είναι μια μη κερδοσκοπική προσπάθεια η οποία θα συντηρείται απο εσάς και θα προσπαθήσει να προτείνει έξυπνες ιδεές, χωρίς περιορισμούς και φρένα.

Στόχος του save P.I.G.S. είναι να ακούσει τα προβλήματα των πολιτών από τις χώρες που ήδη έχουν μπει στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης και στο ΔΝΤ και από κοινού να ξεκινήσει η ανεύρεση λύσεως ενάντια στη φτώχεια και την οικονομική αφάνιση που επωμιζόμαστε.

Το πρόβλημα δεν είναι εθνικό, αλλά Ευρωπαϊκό. Επομένως η λύση δεν μπορεί να είναι σπασμωδική αλλά συντονισμένη και συλλογική από τους λαούς της Ευρώπης.

Προτείνετε εδώ τις δικές σας ιδέες και λύσεις.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω είανι το πως δημιουργούνται τα ελλείμματα???? Δηλαδή πως χάνεται ουσιατικά ο πλούτος μιας χώρας, υλικός και ανθρώπινος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή